Unalome

Unalome is het symbool van de Boeddha. Unalome staat ook bekend als het Boeddha-oog of het derde oog van de Boeddha. In Sak Yant is Yant Unalome de primaire yantra die in elk sak yant-tattoo-ontwerp bovenaan staat om ​​heilige kracht te krijgen. Unalome staat voor geluk, succes en bescherming.

yant takai pendth

Yant Takai Pedth staat voor rijkdom, vriendelijkheid en populariteit. Yant Takai Pedth is goed voor bedrijven. Men gelooft dat Yant Takai Pedth je in de toekomst geluk en succes zal brengen. Deze Yant helpt je te verdienen en geld te besparen.

Yant Suea Koo

De Twin tijger yant, ook wel Yant Suea Koo Sattru pai genoemd. Yant Suea Koo vertegenwoordigt kracht, de winnaar, de jager en bescherming. Hiermee kan je macht over mensen krijgen. In de oudheid was deze tatoeage erg populair onder krijgers. Het geeft de krijger kracht en geen angst. De drager zal blijven vechten en niet opgeven.

Yant Gao Yord

Yant Gao Yord of Yant kru. Gao Yord betekent 9 attributen van de Boeddha. Yord betekent de top of de beste. Een spreuk van een Yant Gao Yord komt uit de Phra Kaataa Eitiphiso-spreuk. Yant Gao Yord vertegenwoordigt bescherming, vermijden van gevaar en schade, en om onkwetsbaar te zijn. Vroeger, als je een Sak Yant Thai-tatoeage op het lichaam kreeg, begon je eerst met een Yant Gao Yord. Dit is om respect te tonen aan de meester. De traditionele plek bevindt zich net onder de nek.

Yant Yee Sib Gao Yord

Yant Yee Sib Gao Yord of 29 Yord Yantra. Yee Sib Gao Yord is een uitbreiding van Yant Gao Yord. Yant Gao Yord staat voor bescherming en om onkwetsbaar te zijn.

Yant Pra Narai Song Krut

Pra Narai Song Krut zit hier op Pra Rahu. Pra Rahu is de god van verandering en rampspoed. Het verhaal gaat dat Pra Rahu je leven en geluk beheerst. Pra Narai zorgt ervoor dat Pra Rahu geen macht meer in je leven heeft. Dit betekent dat alle pech zal verdwijnen. Slechte dingen die je hebt of die naar je toe zullen komen, zullen afstand houden.

Yant Paed Tidt

Yant Paed Tidt gebruikt de spreukoproep Phaa Kaataa Eitiphiso Paed Tidt. Het is een erg krachtige spreuk. Yant Paed Tidt  beschermd in 8 richtingen. Dit is om geesten en zwarte magie, te voorkomen. De Yant helpt om te slagen met de dingen waarmee u in het leven te maken hebt. Als je een bedrijf runt, zal deze Yant Paed Tidt je helpen om succesvol te zijn in je zakelijke inspanningen.

Yant Soy Sung Warn

Yant Soy Sung Warn vertegenwoordigt onkwetsbaarheid. Soy Sung Warn is een ‘ketting’. Soy Sung Warn is een overblijfsel uit de oudheid. Het was erg populair onder krijgers die deze Sak Yant-tatoeage op de borst moesten dragen om te beschermen tegen gevaar en letsel. Ze geloofden ook dat geen enkel wapen hun lichaam kon beschadigen.

Yant Thong Chai

Yant Thong Chai. Thong betekent vlag, Chai gemiddelde winnaar. Yant Thong Chai staat voor vriendelijkheid, geluk en succes.

Yant Hah Thaew

Yant Hah Thaew is een van de meest populaire Sak Yant-tatoeages. Yant Hah Thaew staat voor levensondersteuning, geluk, aantrekkingskracht en bescherming.

Yant Phutsorn

Yant Phutsorn staat voor vriendelijkheid, populariteit, geluk, geluk en grote charme. Men gelooft dat Yant Phutsorn je carrière zou ondersteunen en promoten. Mensen om je heen zullen je respecteren, helpen en aardig voor je zijn.

Yant Namahasamred

Yant Namahasamred, Na betekent symbool, Maha betekent enorm, Samred betekent succes. Yant Namahasamred vertegenwoordigt enorm succes. Je zult succes hebben in alles wat je wilt, je carrière, gezin, studie, relatie, zaken.

Yant Phraya Tao Ruean

Yant Phaya Tao Ruean of Turtle yant staan ​​voor rijkdom, gezondheid, vriendelijkheid, geluk en voortspoed. Yant Phaya Tao Ruean is geschikt voor ondernemers, zelfstandigen, zakenmensen en verkopers. Thaise mensen geloven dat een schildpad een Bodhisattva is die mensen het leven redt. Chinezen geloven dat een schildpad een symbool is van een lang leven. Dus Yant Phaya Tao Ruean vertegenwoordigt ook een lang, rijk en gezond leven.

Yant Takarb

Yant Takarb of Centipede Yant staat voor praktisch, verstandig, evenwichtig, onkwetsbaar en bescherming. De duizendpoot heeft een lang lichaam en de vele poten vertegenwoordigen bescherming. De twee snorren vertegenwoordigen apperceptie. De twee staarten staan ​​voor geduld. De twee ogen staan voor dankbaarheid en het geweten.

Yant Phraya Nark

Yant Phraya Nak of Naga Yant. In de Thaise geschiedenis is Naga de koning van de slangen die in de Maehhong-rivier leeft. Naga is een zeer krachtige slang die de Maekhong-rivier beschermde. Naga is een symbool van kracht en overvloed. Men gelooft dat de regenboog Naga is. Als je een regenboog ziet, betekent dit dat de Naga de aarde en de hemel met elkaar verbindt. Yant Phraya Nark staat voor vriendelijkheid, populariteit, geluk, geluk en rijkdom.

Yant Suea Liaw Lung

Yant Suea Liaw Lung of de Tiger Yant die terugkijkt, is de koning van de tijger of Pha Yaa Suea Khrong in het Thais. Dit is het perfecte tijger-yant-ontwerp dat alles omvat op het gebied van carrière, financiën, coördinatie en zakelijke onderhandelingen. Yant Suea Liaw Lung is geschikt voor politieagenten, beveiligers, soldaten en ondernemers. Yant Suea Liaw Lung staat voor krachtige bescherming. Yant Suea Liaw Lung staat ook voor vriendelijkheid.

Yant Jorrakae

Yant Jorrakae of Crocodile yant kent ook de naam Yant Thaerawad. Yant Jorrakae staat voor kracht en onkwetsbaar. Men gelooft ook dat een krokodil boze geesten en zwarte magie kan voorkomen. Wordt ook gebruikt om te worden beschermd tegen gevaar en letsel.

Yant Mungkorn Kanpai

Mungkorn betekent draak, Kanpai betekent bescherming. Yant Mungkorn Kanpai of Mungkorn Bungpai vertegenwoordigt kracht en het vermijden van gevaren en schade.

Yant Hanumarn Song Sing

Yant Hanumarn Song Sing of Hanumarn Ong Gao. Hanumarn is een apengod die op Phraya Sing rijdt. Men gelooft dat wie Yant Hanumarn Song Sing draagt, alle vijanden kan verslaan. Yant Hanumarn Song Sing vertegenwoordigt kracht, bescherming, onkwetsbaarheid en slagen in het leven.

Yant Hanumarn Tuea Sib

Yant Hanuarn Tuea Sib of Hanumarn Ong sib. Sib betekent 10. Hanumarn Tuea Sib is een speciaal hanumarn-ontwerp en de krachtigste Hanumarn. Yant Hanumarn Tuea Sib staat voor kracht, onkwetsbaar en bescherming.

PRAAT NU 

Met Silas.

Stuur een bericht via onderstaande knop, Whatsapp of bel naar 06 41603784 voor gratis advies en een prijsopgve. Of kom langs bij ons in Breda!

Stuur ons een bericht via Messenger